Diamantboring i høj kvalitet​

Står du og mangler et professionelt firma, der udfører diamantboring i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris? 

Hos Speedy’s Service og Montage tilbyder vi grundig og præcis diamantboring til kvalitetsbevidste private og virksomheder i Fredericia, Kolding og Vejle. 

Vi udfører forskelligartede boringer i både beton og asfalt, og vi kan bore nedefra og op, på skrå, vandret og ikke mindst lodret. Skal du have boret ud til noget, er diamantboring et effektivt tiltag, der ikke efterlader ødelæggelser af murværk samt støjgener og støv. Det er en eksakt manøvre, der anvendes til at bore ud til eksempelvis rørgennemføring eller dørhuller.

19 års erfaring med diamantboring

Sætter du pris på at entrere med en dygtig og kompetent fagspecialist med mange års erfaring, har vi i mere end 19 år udført alle former for diamantboring for private boligejere, firmaer samt entreprenører. Vi er et seriøst foretagende, der tager alle vores kunder alvorligt. Derfor udfører vi altid en opgave til din store tilfredshed, da vi ikke stopper, før du er 100% tilfreds med det udførte arbejde. Når du bestiller os til en opgave, kan du være sikker på, at vi overholder alle aftaler og er færdige til tiden samt at vi udfører arbejdet til den aftale pris. Vi rydder naturligvis pænt op efter os selv, og så er vi desuden medlem af Dansk Byggeri og Diamant Brancheforeningen.

Lad os give et tilbud på din opgave

Hos os er der ingen forskel på, om du kommer til os med en stor eller lille opgave. Alle får den samme gode kvalitet og bliver serviceret med samme høje serviceniveau. Vi har nogle veluddannede medarbejdere, som forstår at begå sig på en travl byggeplads, hvis det er der, vi skal udføre en diamantboring. Lad os høre om dit projekt, så vi kan hjælpe dig til den bedste løsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 20 22 91 55 eller skriv til speedyssm@hotmail.com.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højt serviceniveau

Medlem af Dansk Byggeri

Vi stopper ikke, før du er 100% tilfreds

Følg os på Facebook

Speedys Service og Montage

​v/ Niels Christian Olesen

Bolskovvej 22, 7000 Fredericia


Telefon: 20 22 91 55

speedyssm@hotmail.com 

CVR: 26914019

​Vi er medlem af:

Medlem af Dianmantbrancheforeningen​