Diamantskæring til optimal skæring med stor præcision

Søger du professionel hjælp til diamantskæring i Kolding, Vejle eller Fredericia til eksempelvis vindueshuller, dørhuller eller huller til ventilation? Hos Speedy’s Service og Montage er vi specialister i diamantskæring og vægskæring, hvor der er behov for optimal skæring med stor præcision. 

Der er store fordele ved at benytte skæring med en diamant, da det modsat en betonhammer ikke støjer, støver og ødelægger. Der skal ikke genopbygges noget efterfølgende, og du får eksakt mål på din udskæring. Overskæring kan forhindres på en sådan måde, at man blot borer nogle huller omkring hjørnerne. Det giver et flot resultat og finish.

Kompetente fagfolk til diamantskæring i høj kvalitet

Når det kommer til diamantskæring, er egenskaber og kvalitet helt afgørende faktorer, som har stor indflydelse på slutproduktet. Alle vores medarbejdere er veluddannede og har stor erfaring med diamantskæring. De er også hjemmevant på de danske byggepladser, hvis du som erhverv eller entreprenør har behov for vores ekspertise. Vi servicerer såvel private som virksomheder, som sætter pris på diamantskæring i høj kvalitet. Vi løser opgaver for alle, der har brug for vores hjælp, så skal du have skåret i gulve eller til udsugning til en emhætte eller tørretumbler, er vi det sikre valg.

Vi borer med diamanter overalt

Uanset størrelsen på din opgave eller kompleksitet, tager vi gerne et kig på den. Vi er til for at hjælpe dig, så derfor strækker vi os langt for at gøre dig tilfreds. Vi tager gerne en god udfordring op, selvom vi har set langt de fleste typer opgaver. Det betyder også, at vi udfører vores arbejde med stor præcision og teknisk snilde, hvilket sikrer dig et flot slutprodukt. Vi stopper faktisk ikke, før du er 100% tilfreds. Lad os høre om dit projekt og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 20 22 91 55 eller skriv til speedyssm@hotmail.com for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med diamantskæring.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højt serviceniveau

Medlem af Dansk Byggeri

Vi stopper ikke, før du er 100% tilfreds

Følg os på Facebook

Speedys Service og Montage

​v/ Niels Christian Olesen

Bolskovvej 22, 7000 Fredericia


Telefon: 20 22 91 55

speedyssm@hotmail.com 

CVR: 26914019

​Vi er medlem af:

Medlem af Dianmantbrancheforeningen​